NOVINKY
pondelok, 20. októbra 2014
Pirate Storm: Death or Glory Pirate Storm: Death or Glory

Pirate Storm: Death or Glory: Halloween-event

Alla kaptener tag er i akt! Pirate Storm bjuder på otäcka nöjen under årets halloween-extravaganza. Helt nya NPC:er, uppdrag och dödsbringande ammunition, men även ett stålförstärkt halloween-däck och ett halloween-skepp väntar på de höststormande haven mellan den 20 oktober och den 3 november.
Segla ut i strid på en av tre nya eventkartor för att ro hem ruggiga rabatter på Halloween-skeppet, eller tackla några nya uppdrag för att vinna extra Halloween-föremål. Men segla inte iväg oförberedd! Det kryllar av speciella event-NPC:er ute bland vågorna, som bara väntar på att få skicka både dig och din besättning till havets botten. Öka dina chanser att överleva och vinna genom att förstärka ditt skepp med det robusta Halloween-däcket. Detta monstruösa däck kan skryta med plats för hela 12 harpunkanoner och ytterligare 12 kanonplatser, och du kan utrusta det ovanpå ditt existerande däck utan att ersätta det. Dessutom får du behålla det här däcket även om du blir sänkt! Tillför lite extra eldkraft med de nya halloween-kanonkulorna, de ökar chanserna för kritisk träff och andra kritiska bonusvarianter. Utöver det så orsakar Halloween-ammunitionen dubbelt så stor skada på alla Halloween-eventkartor.
Missa inte det här! Se till att hålla ditt skepp bemannat och stridsklart inför årets halloween-event mellan den 20 oktober och den 3 november!

Podobné novinky

Pirate Storm: Death or Glory
28.7.2014

Lovecká horúčka 2014

Získaj loď Achab, pusť sa do plnenia úloh a odomkni bonusovú mapu plnú pokladov. ... » viac

Pirate Storm: Death or Glory
12.7.2012

Patchnotes 1.07

Patchnotes 1.07 ... » viac

Pirate Storm: Death or Glory
6.7.2012

Double XP Day

Hojnosť skúseností počas dňa dvojnásobku BS! ... » viac

Pirate Storm: Death or Glory
28.6.2012

Deep Sea Diver/Deň potopených pokladov

Choďte si po poklady! ... » viac

ARCHÍV NOVINIEK