Connect
NOVINKY
utorok, 26. júna 2012
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Testovanie Kobolu & Hodinka vývojárov!

Testovanie Kobolu

Ahojte,

tento víkend chceme turnaje, ešte predtým, ako ich spustíme online v hre, od základu preskúšať. V utorok a v stredu tohto týždňa spustíme na Kobole rôzne turnaje. Pritom by sa nám veľmi hodila vaša pomoc. Hráči, ktorí sa do hry opäť vrátili a tí, ktorí začínajú budú počas testovacej fázy prípadné podporovaní cez email. Tešíme sa na vás!

Hodinka vývojárov!

Čas pre novú hodinku vývojárov! Tentokrát sa uskutoční v utorok 13:00 PST/ 22:00 SEČ na Virgone. Ešte predtým môžete v malej Q&A-hodinke položiť vaše otázky! Pre hráčov z USA sa uskutoční na Scorpiu (15:00 PST/18:00 EST) a Caprici (16:30 PST). Prihláste sa a pripravte si vaše otázky na nás!

Podobné novinky

Battlestar Galactica Online
16.4.2014

Prebudenie

V hlbinách temnoty niečo drieme. Bojuj od 16. do 30. apríla za svoju stranu. Starý nepriateľ sa prebúdza – vojna sa blíži. ... » viac

Battlestar Galactica Online
5.12.2013

Poseidonov festival

Každoročná akcia Poseidonov festival sa tento rok koná od 5. decembra do 5. januára. Priprav sa na štyri týždne plné napínavých úloh a lákav ... » viac

Battlestar Galactica Online
15.6.2012

Akciová zľava na lode

Akciová zľava na lode ... » viac

Battlestar Galactica Online
1.6.2012

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » viac

ARCHÍV NOVINIEK